Functii noi in Android 11


Android 11 Sistemul de operare de la care primesti ceea ce este important.


Aveti acces direct la lucrurile care contează cel mai mult, deoarece Android 11 este optimizat pentru modul în care vă folosiți telefonul oferindu-vă acces la controale puternice ale dispozitivului si modalități mai ușoare de a gestiona conversațiile, setările de confidențialitate și multe altele. Iata pe scurt cateva dintre acestea

Gestionați-vă conversațiile.

Obțineți toate mesajele într-un singur loc.
Vedeți, răspundeți și controlați conversațiile dvs. în mai multe aplicații de mesagerie, toate elementele sunt în același loc, selectați persoanele cu care conversați cel mai des. Aceste conversații prioritare apar pe ecranul de blocare, deci nu vă lipsește niciodată ceva important.

Bubbles

Discutați în timp ce faceți mai multe activități.
Cu Android 11, puteți fixa conversațiile, astfel încât acestea să apară întotdeauna deasupra altor aplicații și ecrane. Bulele mențin conversația activa - în timp ce rămâi concentrat pe o alta activitate. Accesați chatul oricând sau oriunde. Apoi continuați-vă activitatea.

Înregistrarea ecranului încorporată.

Înregistrarea de ecran vă permite să surprindeți ce se întâmplă pe telefon, fiind o funtie încorporata chiar în Android 11, deci nu aveți nevoie de o aplicație suplimentară.

Selectarea și distribuirea au devenit mai ușoare.

Selectați textul din aplicațiile dvs. prindeți și imagini. Pe dispozitivele Pixel1, puteți copia, salva și partaja cu ușurință informații între multe aplicații.

Controlează dispozitivele conectate dintr-un singur loc, direct de pe telefon.

Setați temperatura ambientala, apoi diminuați luminile, totul dintr-un singur loc de pe telefonul dvs. Apăsați lung butonul de alimentare pentru a vedea și gestiona dispozitivele conectate.

Conectați Android la mașină fara cablu.

Android Auto funcționează acum fără fir cu dispozitivele care rulează Android 11 - astfel încât să puteți aduce tot ce este mai bun din telefon pe autovehicolul dvs.

Tu controlezi ceea ce pot avea acces aplicațiile tale.

Alegeți dacă doriți să acordați aplicațiilor cărora le descărcați permisiunea de a accesa date sensibile sau nu. Așa că rămâi mai bine protejat.

Actualizări de securitate, direct din Google Play.

Cu Android 11, veți primi și mai multe corectii de securitate și confidențialitate trimise pe telefonul dvs. direct din Google Play, astfel incat, toate celelalte aplicații se actualizează direct din magazinul Play.

Comentarii

Postari populare