Scaune pentru birou piese de mobilier importante

Scaune pentru birou

Scaune pentru birou, piese de mobilier importante

Scaunele pentru birou sunt piese de mobilier importante si iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tinem cont in momentul in care ne hotaram sa facem o astfel de achizitie.

Avand in vedere ca cea mai mare parte din timpul zilei o petrecem in sezut, fie ca lucram de acasa sau de la sediul companiei, scunele au un rol de o importanta maxima in ceea ce priveste productivitatea si eficacitatea lucrului la birou, dar si din punct de vedere al sanatatii.
Folosind un scaun de calitate, cu mecanisme (spatar, cotiere, tetiera, sezut) reglate in mod corespunzator, durerile de spate sau cervicale se pot atenua sau disparea complet in combinatie cu pauzele de miscare/relaxare.
Daca sunteti interesat/a sa achizitonati o astfel piesa de mobilier va recomand
sa vizitati web site-ul www.i-mobilier.ro care va pune la dispozitie o gama variata modele de scaune pentru birou: directoriale-manageriale, operative, intalniri (meeting), vizitatori, sali de conferinte si sali de asteptare.

Pe site gasiti modele de scaune, disponibile in mai multe variante de culori si finisaje (piele, piele ecologica, material textil), care pot fi dotate cu mai multe tipuri de mecanisme pentru sezut, spatar (zona lombara), tetiera, cotiere si roti. In functie de model, acestea pot avea cadru de lemn, metal (otel, crom, aluminiu) sau plastic si pot avea picioare fixe sau roti. Sezutul poate fi din gel, spuma poliuretanica, burete. Spatarul scaunelor poate fi din material plin sau plasa (mesh).

Comentarii

Postari populare