Lansare iOS 14 și MacOS 11 Big Sur


iOS 14 și MacOS 11 Big Sur Sistemele de operare dezvoltate de Apple 

iOS14 va fi disponibil pentru descărcare și instalare începând cu data de 16 sept 2020 iar MacOS 11 undeva pe la sfarsitul lunii Octombrie sau inceputul lui Noiembrie.  

Acestea vor veni cu schimbări majore ale interfeței grafice dar și cu implementarea unor politici de securitate mult mai restrictive menite sa facă ecosistemul Apple mult mai sigur decât versiunile anterioare. Iată cateva detalii si functionalitati imporante ale noului sistem de operare:

Arată nou. Se simte ca acasă.

iOS 14 aduce un aspect proaspăt lucrurilor pe care le faceți cel mai des, făcându-le mai ușoare ca niciodată. Funcțiile noi vă ajută să obțineți ceea ce aveți nevoie în acest moment. Iar aplicațiile pe care le folosești tot timpul devin și mai inteligente, mai personale și mai private.

Widgeturi pe ecranul de pornire

Widgeturile au fost complet reproiectate pentru a vă oferi mai multe informații dintr-o privire. Acum le puteți adăuga pe ecranul de pornire. Alegeți dintre diferite dimensiuni și aranjați-le după cum doriți. De asemenea, puteți adăuga o sectiune inteligentă de widget-uri realizate în mod inteligent pe baza aplicațiilor pe care le utilizați cel mai mult, iar widget-ul potrivit va apărea automat la momentul potrivit din ziua dvs.

Biblioteca de aplicații

Noua bibliotecă de aplicații organizează automat toate aplicațiile dvs. într-o vizualizare simplă, ușor de navigat. Aplicațiile sunt sortate după categorie, iar cele mai utilizate aplicații sunt întotdeauna la o singură atingere.

Imagine în imagine 

In iOS versiunea 14 puteți continua să vizionați videoclipuri sau să continuați apelul FaceTime în timp ce utilizați o altă aplicație.

Comentarii

Postari populare