Rame Echo ochelarii cu care poti vorbi

Ochelarii Echo cu asistentul Alexa de la Amazon

Rame Echo sunt ochelari care au intregrat asistentul Alexa in ramele acestora si arata ca o pereche de ochlari normali. Amazon spune că pot fi comandati pe baza de prescripție medicală, ramele sunt usoare cântărind doar 31 de grame, fiind confortabile pentru purtarea si utilizare zilnica.

Cadrele au microfoane direcționale incorporate pentru a interactiona cu AI-ul Alexa, acestea poutand fi oprite atunci când doriți intimitate. Răspunsurile asistentului vor fi transmise la urechile tale, deși modul în care se întâmplă acest lucru nu este clar încă. Este posibil ca acest sistem să utilizeze tehnologia de conducție osoasă similară cu cadrele Bose.

Inelul lui James Bond - pentru oamenii de rand

Inpreuna cu ramele echo a fost lansat si Echo Loop, care este un inel de titan si se activează atunci când este apasat un buton discret de pe acesta. Inelul are vibrații haptice pentru a vă anunța când să vorbeiti și când să-l țineți la ureche pentru a afla răspunsul Alexa. Amazon a promis că aceste interacțiuni vor face discret. Amazon spune, "pur și simplu apăsați un buton intrebati in soapta pe Alexa și apoi răspunsul vine discret (sic) printr-un mic difuzor integrat în inel."

Momentan veți avea nevoie de o invitație specială pentru a cumpăra aceste produse. Ramele vor costa $179,99, în timp ce inelul va fi disponibil pentru $129,99.

Comentarii

Postari populare