HackerOne Bounty 2019 Securitate Cibernetica

HackerOne cybersec

HackerOne Bounty: un catalizator pentru soluții de securitate cibernetică in 2019

Acestia ajuta organizațiile să securizeze aplicațiile importante ale companiilor prin testarea continuă si depistarea eventualelor brese de securitate. Acet lucru este realizat de o comunitate globală de cercetători de in securitate cibernetica – peste 500.000 de hackeri specializați.

Clienții profita de flexibilitatea platformei HackerOne bazat pe un program continuu, orientat pe rezultate, pentru securizarea aplicațiilor. Echipa de experți "in-House" ai HackerOne, a rezolvat mai mult de 130.000 vulnerabilități de securitate  pentru companii ca Goldman Sachs, PayPal, Hyatt, Twitter, GitHub, Nintendo, Starbucks, Dropbox, Intel, Verizon media, si altele...

Potrivit reprezentantilor HackerOne, mai mult de 150 de produse și servicii de securitate cibernetică au fost depuse pentru evaluare, acoperind o gamă largă de funcții de securitate cibernetică, ar fi date, hardware, rețea, infrastructură, punct final, aplicație și securitate de mesagerie; controalele IoT; gestionarea identității și a accesului, a riscurilor și a conformității. 

Comentarii

Postari populare