Fitbit Colaborare FibriCheck

Fitbit (FIT) colaboreaza cu FibriCheck pentru a reduce riscul de accident vascular cerebral

Fitbit, Inc FIT a anunțat recent că a încheiat un parteneriat cu FibriCheck, permițând utilizatorilor Fitbit SmartWatch din Europa să-și monitorizeze ritmul cardiac.
Bratarile inteligente câștigă rapid teren prin incorporarea tehologiei de asistență medicală datorita creșterii gradului de conștientizare si interesul pentru sanatate al oamenilor și necesitatea de a monitorizare a diferitilor parametrii madicali.

Software-ul FibriCheck este o aplicație de screening și monitorizare a sănătății marcată de CE care îndeplinește standardele de performanță pentru dispozitivele medicale din Uniunea Europeană.

Această aplicație rulează pe Fitbit OS. Aplicația folosește senzorii de fotoplethysmography (PPG) pentru a capta măsurători ale ritmului cardiac care pot diagnostica afecțiuni cum ar fi fibrilația atrială (AFib), care este una dintre cele mai frecvente afectiuni ale inimii. În plus, aplicația ajută la reducerea riscului de atacuri de cord.

Se preconizează că această mutare va stimula ponderea lui Fitbit pe piața în creștere a asistenței medicale din Europa. Potrivit surselor, posibilitatea apariției de accidente vasculare cerebrale va creste la peste 800.000 de cazuri pana in anul 2035 în Europa.

AFiB avantajul competitiv al FibriCheck

Caracteristica AFiB este de așteptat să ofere Fitbit un avantaj competitiv împotriva companiilor producatoare de gadget-uri similare: Xiaomi, Huawei, Samsung, Garmin, și Alfabet GOOGLE Divizia Google de SmartWatch.

Potrivit eMarketer, 56.700.000 de adulți în Statele Unite vor folosi un dispozitiv portabil cel puțin o dată pe lună în 2019 și doar mai mult de jumătate dintre acestea vor folosi un SmartWatch. Deși cel mai mare număr de utilizatori purtabili vor fi tineri cu vârste cuprinse între 25 ani și 34 ani, penetrarea în rândul consumatorilor mai în vârstă va crește substanțial la 13,2% în 2019 de la 6,5% în 2015.


Comentarii

Postari populare