Cloudflare implineste 9 ani

Cloudflare sărbătoreste 9 ani de activitate

Săptămâna aceasta Cloudflare sărbătoreste 9 ani de activitate prin lansarea unei varietăți de noi oferte, in vederea construirii unui internet mai bun pentru toata lumea.
Mai jos gasiti un rezumat al serviciilor nou lansate, pe care compania le pune la dispozitia clientilor sai in anul 2019.

Curățarea roboților răi (bots)

În fiecare zi, Cloudflare protejează peste 20 de milioane de proprietăți de internet împotriva roboților răuvoitori. Acum puteți activa „bot fight mode” în setările de firewall ale tabloului de bord ale aplicatiei Cloudflare. Acest lucru ingreuneaza activitatea roboților software și face mai dificila și mai costisitore folosirea roboților rău intenționati la scară de catre persoanele rauintentionate. Compania va partaja, de asemenea si adresele IP ale traficului booti-lor rău intenționati cu partenerii sai aliati. 

Statistici in browser

Viteza contează, iar dacă gestionați un site web sau o aplicație, doriți să vă asigurați că livrați un site web performant tuturor utilizatorilor finali la nivel mondial. Acum puteți activa statisticile browserului în secțiunea Speed a tabloului de bord Cloudflare pentru a analiza performanța site-ului din perspectiva browserelor web ale utilizatorilor. 

WARP

Cu câteva luni în urmă a fost anuntat serviciul WARP, o aplicatie gratuit pentru dispozitivele mobile, construita pentru a aborda provocările de securitate și performanță ale Internetului mobil, respectând totodată confidențialitatea utilizatorilor.  După luni de testare și dezvoltare, în această săptămână serviciul WARP a ajuns la aproximativ 2.000.000 de clienți abonati in lista de așteptare.  De asemenea, a fost activata si funcția warp plus, care utilizează tehnologia de rutare Argo pentru a direcționa traficul mobil pe rute mai rapide, mai puțin aglomerate, prin Internet. Warp și warp plus (warp +) sunt acum disponibile pentru instalare în magazinele iOS și Android App.

Suport HTTP/3

Anul trecut a fost anuntat suportul timpuriu pentru QUIC, un protocol bazat pe UDP, care are ca scop de a face ca lucrurile de pe Internet sa se miste mai repede, prin folosirea criptarii incorporate. Ulterior, IETF a decis că QUIC ar trebui să fie fundamentul următoarei generații de protocoale HTTP, HTTP/3. În această săptămână, Cloudflare a fost primul care a introdus suport pentru HTTP/3 în parteneriat cu Google Chrome și Mozilla.

Pentru Dezvoltatorii Web

Platforma "lucrătorii fără servere" continuă să crească și să evolueze, să construiască și să își optimizeze aplicațiile. Dezvoltatorii pot astfel implementa cu ușurință site-uri statice ușoare în platforma Cloudflare global Cloud, fără a folosi tradiționale infrastructuri de Servere.
Vezi mai multe detalii pe blogul oficial al Cloudflare... DETALII

Comentarii

Postari populare